Κωδικός Περιοχής YavanΠόλη ή Περιοχή:Yavan
Κωδικός Περιοχής:31412     (+992 31412)

Χώρα:

Τατζικιστάν


Κωδικός Περιοχής Yavan (Τατζικιστάν)


Το πρόθεμα 31412 είναι ο κωδικός περιοχής για το Yavan. Και το Yavan βρίσκεται στη Τατζικιστάν. Αν βρίσκεστε εκτός της Τατζικιστάν και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Yavan, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Τατζικιστάν είναι το +992, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Yavan, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +992 31412 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +992 31412, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Yavan για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00992 31412.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού