Κωδικός Περιοχής YamoussoukroΠόλη ή Περιοχή:Yamoussoukro
Κωδικός Περιοχής:30     (+225 30)

Χώρα:

Ακτή Ελεφαντοστού


Κωδικός Περιοχής Yamoussoukro (Ακτή Ελεφαντοστού)


Το πρόθεμα 30 είναι ο κωδικός περιοχής για το Yamoussoukro. Και το Yamoussoukro βρίσκεται στη Ακτή Ελεφαντοστού. Αν βρίσκεστε εκτός της Ακτή Ελεφαντοστού και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Yamoussoukro, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ακτή Ελεφαντοστού είναι το +225, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Yamoussoukro, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +225 30 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +225 30, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Yamoussoukro για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00225 30.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού