Κωδικός Περιοχής Xai-XaiΠόλη ή Περιοχή:Xai-Xai
Κωδικός Περιοχής:282     (+258 282)

Χώρα:

Μοζαμβίκη


Κωδικός Περιοχής Xai-Xai (Μοζαμβίκη)


Το πρόθεμα 282 είναι ο κωδικός περιοχής για το Xai-Xai. Και το Xai-Xai βρίσκεται στη Μοζαμβίκη. Αν βρίσκεστε εκτός της Μοζαμβίκη και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Xai-Xai, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Μοζαμβίκη είναι το +258, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Xai-Xai, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +258 282 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +258 282, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Xai-Xai για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00258 282.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού