Κωδικός Περιοχής West SurinameΠόλη ή Περιοχή:West Suriname
Κωδικός Περιοχής:02     (+5972)

Χώρα:

Σουρινάμ


Κωδικός Περιοχής West Suriname (Σουρινάμ)


Το πρόθεμα 02 είναι ο κωδικός περιοχής για το West Suriname. Και το West Suriname βρίσκεται στη Σουρινάμ. Αν βρίσκεστε εκτός της Σουρινάμ και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο West Suriname, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Σουρινάμ είναι το +597, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο West Suriname, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +5972 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +5972, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο West Suriname για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 005972.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού