Κωδικός Περιοχής Villa ClaraΠόλη ή Περιοχή:Villa Clara
Κωδικός Περιοχής:42     (+53 42)

Χώρα:

ΚούβαΤο πρόθεμα 42 είναι ο κωδικός περιοχής για το Villa Clara. Και το Villa Clara βρίσκεται στη Κούβα. Αν βρίσκεστε εκτός της Κούβα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Villa Clara, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Κούβα είναι το +53, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Villa Clara, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +53 42 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +53 42, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Villa Clara για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0053 42.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Villa Clara (Κούβα)