Κωδικός Περιοχής Vila Franca de XiraΠόλη ή Περιοχή:Vila Franca de Xira
Κωδικός Περιοχής:263     (+351 263)

Χώρα:

Πορτογαλία


Κωδικός Περιοχής Vila Franca de Xira (Πορτογαλία)


Το πρόθεμα 263 είναι ο κωδικός περιοχής για το Vila Franca de Xira. Και το Vila Franca de Xira βρίσκεται στη Πορτογαλία. Αν βρίσκεστε εκτός της Πορτογαλία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Vila Franca de Xira, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Πορτογαλία είναι το +351, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Vila Franca de Xira, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +351 263 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +351 263, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Vila Franca de Xira για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00351 263.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού