Κωδικός Περιοχής Venice (San Donà di Piave)Πόλη ή Περιοχή:Venice (San Donà di Piave)
Κωδικός Περιοχής:0421     (+39421)

Χώρα:

Ιταλία


Κωδικός Περιοχής Venice (San Donà di Piave) (Ιταλία)


Το πρόθεμα 0421 είναι ο κωδικός περιοχής για το Venice (San Donà di Piave). Και το Venice (San Donà di Piave) βρίσκεται στη Ιταλία. Αν βρίσκεστε εκτός της Ιταλία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Venice (San Donà di Piave), εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ιταλία είναι το +39, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Venice (San Donà di Piave), θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +39421 ως πρόθεμα.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +39421, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Venice (San Donà di Piave) για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0039421.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού