Κωδικός Περιοχής TujerengΠόλη ή Περιοχή:Tujereng
Κωδικός Περιοχής:4416     (+220 4416)

Χώρα:

Γκάμπια


Κωδικός Περιοχής Tujereng (Γκάμπια)


Το πρόθεμα 4416 είναι ο κωδικός περιοχής για το Tujereng. Και το Tujereng βρίσκεται στη Γκάμπια. Αν βρίσκεστε εκτός της Γκάμπια και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Tujereng, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Γκάμπια είναι το +220, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Tujereng, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +220 4416 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +220 4416, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Tujereng για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00220 4416.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού