Κωδικός Περιοχής TubasΠόλη ή Περιοχή:Tubas
Κωδικός Περιοχής:0925     (+970925)

Χώρα:

Παλαιστινιακή Αρχή


Κωδικός Περιοχής Tubas (Παλαιστινιακή Αρχή)


Το πρόθεμα 0925 είναι ο κωδικός περιοχής για το Tubas. Και το Tubas βρίσκεται στη Παλαιστινιακή Αρχή. Αν βρίσκεστε εκτός της Παλαιστινιακή Αρχή και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Tubas, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Παλαιστινιακή Αρχή είναι το +970, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Tubas, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +970925 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +970925, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Tubas για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00970925.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού