Κωδικός Περιοχής TelšiaiΠόλη ή Περιοχή:Telšiai
Κωδικός Περιοχής:8444     (+370 8444)

Χώρα:

Λιθουανία


Κωδικός Περιοχής Telšiai (Λιθουανία)


Το πρόθεμα 8444 είναι ο κωδικός περιοχής για το Telšiai. Και το Telšiai βρίσκεται στη Λιθουανία. Αν βρίσκεστε εκτός της Λιθουανία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Telšiai, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Λιθουανία είναι το +370, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Telšiai, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +370 8444 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +370 8444, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Telšiai για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00370 8444.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού