Κωδικός Περιοχής Taufkirchen an der PramΠόλη ή Περιοχή:Taufkirchen an der Pram
Κωδικός Περιοχής:7719     (+43 7719)

Χώρα:

Αυστρία


Κωδικός Περιοχής Taufkirchen an der Pram (Αυστρία)


Το πρόθεμα 7719 είναι ο κωδικός περιοχής για το Taufkirchen an der Pram. Και το Taufkirchen an der Pram βρίσκεται στη Αυστρία. Αν βρίσκεστε εκτός της Αυστρία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Taufkirchen an der Pram, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Αυστρία είναι το +43, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Taufkirchen an der Pram, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +43 7719 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +43 7719, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Taufkirchen an der Pram για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0043 7719.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού