Κωδικός Περιοχής South AcehΠόλη ή Περιοχή:South Aceh
Κωδικός Περιοχής:0656     (+62656)
0657     (+62657)

Χώρα:

Ινδονησία


Κωδικός Περιοχής South Aceh (Ινδονησία)


Το πρόθεμα 0657 είναι ο κωδικός περιοχής για το South Aceh. Και το South Aceh βρίσκεται στη Ινδονησία. Αν βρίσκεστε εκτός της Ινδονησία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο South Aceh, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ινδονησία είναι το +62, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο South Aceh, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +62657 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +62657, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο South Aceh για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0062657.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού