Κωδικός Περιοχής SokulukΠόλη ή Περιοχή:Sokuluk
Κωδικός Περιοχής:3164     (+996 3164)

Χώρα:

ΚιργιζίαΤο πρόθεμα 3164 είναι ο κωδικός περιοχής για το Sokuluk. Και το Sokuluk βρίσκεται στη Κιργιζία. Αν βρίσκεστε εκτός της Κιργιζία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Sokuluk, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Κιργιζία είναι το +996, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Sokuluk, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +996 3164 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +996 3164, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Sokuluk για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00996 3164.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Sokuluk (Κιργιζία)