Κωδικός Περιοχής SofiaΠόλη ή Περιοχή:Sofia
Κωδικός Περιοχής:02     (+3592)
071     (+35971)

Χώρα:

ΒουλγαρίαΤο πρόθεμα 071 είναι ο κωδικός περιοχής για το Sofia. Και το Sofia βρίσκεται στη Βουλγαρία. Αν βρίσκεστε εκτός της Βουλγαρία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Sofia, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Βουλγαρία είναι το +359, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Sofia, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +35971 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +35971, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Sofia για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0035971.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Sofia (Βουλγαρία)