Κωδικός Περιοχής SmederevoΠόλη ή Περιοχή:Smederevo
Κωδικός Περιοχής:26     (+381 26)
26     (+381 26)

Χώρα:

Κόσοβο


Κωδικός Περιοχής Smederevo (Κόσοβο)


Το πρόθεμα 26 είναι ο κωδικός περιοχής για το Smederevo. Και το Smederevo βρίσκεται στη Κόσοβο. Αν βρίσκεστε εκτός της Κόσοβο και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Smederevo, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Κόσοβο είναι το +381, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Smederevo, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +381 26 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +381 26, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Smederevo για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00381 26.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού