Κωδικός Περιοχής Šibenik-KninΠόλη ή Περιοχή:Šibenik-Knin
Κωδικός Περιοχής:022     (+38522)

Χώρα:

Κροατία


Κωδικός Περιοχής Šibenik-Knin (Κροατία)


Το πρόθεμα 022 είναι ο κωδικός περιοχής για το Šibenik-Knin. Και το Šibenik-Knin βρίσκεται στη Κροατία. Αν βρίσκεστε εκτός της Κροατία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Šibenik-Knin, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Κροατία είναι το +385, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Šibenik-Knin, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +38522 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +38522, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Šibenik-Knin για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0038522.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού