Κωδικός Περιοχής ShyshakyΠόλη ή Περιοχή:Shyshaky
Κωδικός Περιοχής:5352     (+380 5352)

Χώρα:

Ουκρανία


Κωδικός Περιοχής Shyshaky (Ουκρανία)


Το πρόθεμα 5352 είναι ο κωδικός περιοχής για το Shyshaky. Και το Shyshaky βρίσκεται στη Ουκρανία. Αν βρίσκεστε εκτός της Ουκρανία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Shyshaky, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ουκρανία είναι το +380, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Shyshaky, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +380 5352 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +380 5352, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Shyshaky για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00380 5352.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού