Κωδικός Περιοχής SariwonΠόλη ή Περιοχή:Sariwon
Κωδικός Περιοχής:41     (+850 41)

Χώρα:

Βόρεια Κορέα


Κωδικός Περιοχής Sariwon (Βόρεια Κορέα)


Το πρόθεμα 41 είναι ο κωδικός περιοχής για το Sariwon. Και το Sariwon βρίσκεται στη Βόρεια Κορέα. Αν βρίσκεστε εκτός της Βόρεια Κορέα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Sariwon, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Βόρεια Κορέα είναι το +850, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Sariwon, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +850 41 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +850 41, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Sariwon για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00850 41.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Sariwon