Κωδικός Περιοχής Sankt Paul im LavanttalΠόλη ή Περιοχή:Sankt Paul im Lavanttal
Κωδικός Περιοχής:4357     (+43 4357)

Χώρα:

Αυστρία


Κωδικός Περιοχής Sankt Paul im Lavanttal (Αυστρία)


Το πρόθεμα 4357 είναι ο κωδικός περιοχής για το Sankt Paul im Lavanttal. Και το Sankt Paul im Lavanttal βρίσκεται στη Αυστρία. Αν βρίσκεστε εκτός της Αυστρία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Sankt Paul im Lavanttal, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Αυστρία είναι το +43, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Sankt Paul im Lavanttal, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +43 4357 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +43 4357, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Sankt Paul im Lavanttal για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0043 4357.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού