Κωδικός Περιοχής Sankt Margareten im RosentalΠόλη ή Περιοχή:Sankt Margareten im Rosental
Κωδικός Περιοχής:4226     (+43 4226)

Χώρα:

Αυστρία


Κωδικός Περιοχής Sankt Margareten im Rosental (Αυστρία)


Το πρόθεμα 4226 είναι ο κωδικός περιοχής για το Sankt Margareten im Rosental. Και το Sankt Margareten im Rosental βρίσκεται στη Αυστρία. Αν βρίσκεστε εκτός της Αυστρία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Sankt Margareten im Rosental, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Αυστρία είναι το +43, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Sankt Margareten im Rosental, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +43 4226 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +43 4226, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Sankt Margareten im Rosental για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0043 4226.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού