Κωδικός Περιοχής San Pawl il-BaħarΠόλη ή Περιοχή:San Pawl il-Baħar

Κωδικός Περιοχής:

57     (+356 57)
57     (+356 57)

Χώρα:

Μάλτα

Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού

Κωδικός Περιοχής San Pawl il-Baħar


Ο κωδικός περιοχής για την San Pawl il-Baħar είναι 57. Για τον πλασματικό αριθμό τηλεφώνου 9750389 και τον κωδικό περιοχής 57 ο αριθμός που θα καλέσετε είναι ο 57 9750389. Και το San Pawl il-Baħar βρίσκεται στη Μάλτα.

Το πρόθεμα κωδικού περιοχής αντιστοιχίζει τον αριθμό τηλεφώνου ενός συνδρομητή σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Εκτός από τον κωδικό περιοχής υπάρχουν και άλλοι τύποι προθέματος: Διεθνή προθέματα χώρας, προθέματα παρόχων κινητής τηλεφωνίας και προθέματα διαφόρων υπηρεσιών. Αυτά συνδυάζονται για να εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς. Όταν καλείτε από τη μια χώρα στην άλλη σε περιπτώσεις όπου ο παραλήπτης της κλήσης έχει σταθερό τηλέφωνο, το πρόθεμα χώρας συνδυάζεται με τον κωδικό περιοχής και τον αριθμό του συνδρομητή. Για τον πλασματικό αριθμό τηλεφώνου 9750389, τον κωδικό περιοχής 57 (San Pawl il-Baħar) και τον Κωδικός κλήσης χώρας 00356 ο αριθμός που θα καλέσετε είναι ο 00356 57 9750389. Εάν η κλήση γίνεται σε μια κινητή συσκευή, ο Κωδικός κλήσης χώρας συνδυάζεται με το πρόθεμα του παρόχου κινητής τηλεφωνίας και τον αριθμό του συνδρομητή. Εάν πραγματοποιηθεί κλήση σε συνδρομητή στην ίδια χώρα, ο Κωδικός κλήσης χώρας μπορεί να παραλειφθεί. Στην περίπτωση εθνικών κλήσεων από ένα σταθερό δίκτυο σε άλλο, ο κωδικός περιοχής μπορεί επίσης να παραλειφθεί σε πολλές χώρες όταν και οι δύο συνδρομητές έχουν τον ίδιο κωδικό περιοχής. Ιδιαίτερα σε χώρες όπου οι συνδρομητές είναι σε θέση να διατηρήσουν τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου μετά τη μετακίνησή τους σε άλλη τοποθεσία ή πόλη, ο κωδικός περιοχής - στην περίπτωση αυτή ο 57- πρέπει επίσης να καλείται.

Τόσο το πρόθεμα χώρας όσο και το πρόθεμα κωδικού περιοχής έχουν ένα ή περισσότερα ψηφία πριν από το πραγματικό πρόθεμα. Αυτά τα ψηφία υποδεικνύουν στο τηλεφωνικό κέντρο ότι τα ακόλουθα ψηφία είναι ένας κωδικός περιοχής ή ένας Κωδικός κλήσης χώρας και όχι ο πραγματικός αριθμός τηλεφώνου. Στην περίπτωση κωδικών περιοχής, αυτό είναι συνήθως μηδέν. Στην περίπτωση των κωδικών χωρών, οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης και οι περισσότερες χώρες της Αφρικής, της Νότιας Αμερικής και της Μέσης Ανατολής ακολουθούν τη σύσταση της ITU στο να χρησιμοποιήσουν δύο μηδενικά. Ωστόσο, ορισμένες χώρες δεν τηρούν αυτή τη σύσταση: Για παράδειγμα, οι χώρες που συμμετέχουν στο σχήμα αριθμοδότησης της Βόρειας Αμερικής χρησιμοποιούν το 011 και η Ιαπωνία χρησιμοποιεί το 010.

Οι υπηρεσίες στις οποίες υπάρχει πρόσβαση μέσω υπηρεσίας προθεμάτων ενδέχεται να επιβαρύνονται όχι μόνο από εταιρείες τηλεπικοινωνιών, αλλά και από εταιρείες που προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες. Ως αποτέλεσμα, ορισμένες αμφιλεγόμενες εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες που δεν χρησιμεύουν, αλλά επιφέρουν υψηλές αμοιβές. Προκειμένου να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα κέρδη τους, οι υπηρεσίες αυτές προσπαθούν να κρατούν τους καλούντες στη γραμμή όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι εποπτικές αρχές λαμβάνουν τακτικά μέτρα κατά παρόχων, αλλά δεν μπορεί να γίνει επίκληση αυτών. Εκτός από τους ειδικούς αριθμούς που μπορούν να αναγνωριστούν μέσω των προθεμάτων τους, υπάρχουν και αριθμοί ταχείας κλήσης. Οι πιο γνωστοί είναι ο αριθμός έκτακτης ανάγκης 112 στην Ευρώπη και 911 στη Βόρεια Αμερική. Αυτοί οι αριθμοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εθνικό επίπεδο και δεν χρειάζονται προθέματα, δηλ. χωρίς Κωδικός κλήσης χώρας +356 (00356) ή κωδικός περιοχής 57 (San Pawl il-Baħar).

Κατά γενικό κανόνα, ο τηλεφωνικός αριθμός του καλούντος μεταδίδεται στον παραλήπτη της κλήσης και εμφανίζεται στην οθόνη. Παρόλα αυτά είναι δυνατό να αποκρύπτεται ο δικός σας τηλεφωνικός αριθμός, το οποίο είναι λογικό όσον αφορά την προστασία δεδομένων, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το άτομο που καλείτε δεν δέχεται την κλήση. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν ποιος τους καλεί και δεν δέχονται ανώνυμες κλήσεις.

Αν βρίσκεστε εκτός της Μάλτα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο San Pawl il-Baħar, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον Κωδικός κλήσης χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο Κωδικός κλήσης χώρας για τη Μάλτα είναι το +356 (00356), οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο San Pawl il-Baħar, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +356 57 ως πρόθεμα. Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή. Για τον πλασματικό αριθμό τηλεφώνου 9750389, τον κωδικό περιοχής 57 (San Pawl il-Baħar) και τον Κωδικός κλήσης χώρας 00356 ο αριθμός που θα καλέσετε είναι ο 00356 57 9750389.