Κωδικός Περιοχής Republic of North Ossetia-AlaniaΠόλη ή Περιοχή:Republic of North Ossetia-Alania
Κωδικός Περιοχής:867     (+7 867)

Χώρα:

Ρωσία


Κωδικός Περιοχής Republic of North Ossetia-Alania (Ρωσία)


Το πρόθεμα 867 είναι ο κωδικός περιοχής για το Republic of North Ossetia-Alania. Και το Republic of North Ossetia-Alania βρίσκεται στη Ρωσία. Αν βρίσκεστε εκτός της Ρωσία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Republic of North Ossetia-Alania, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ρωσία είναι το +7, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Republic of North Ossetia-Alania, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +7 867 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +7 867, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Republic of North Ossetia-Alania για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 007 867.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού