Κωδικός Περιοχής Qormi, Balzan, BirkirkaraΠόλη ή Περιοχή:Qormi, Balzan, Birkirkara
Κωδικός Περιοχής:44     (+356 44)
44     (+356 44)

Χώρα:

Μάλτα


Κωδικός Περιοχής Qormi, Balzan, Birkirkara (Μάλτα)


Το πρόθεμα 44 είναι ο κωδικός περιοχής για το Qormi, Balzan, Birkirkara. Και το Qormi, Balzan, Birkirkara βρίσκεται στη Μάλτα. Αν βρίσκεστε εκτός της Μάλτα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Qormi, Balzan, Birkirkara, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Μάλτα είναι το +356, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Qormi, Balzan, Birkirkara, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +356 44 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +356 44, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Qormi, Balzan, Birkirkara για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00356 44.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού