Κωδικός Περιοχής PtghniΠόλη ή Περιοχή:Ptghni
Κωδικός Περιοχής:022296     (+37422296)

Χώρα:

Αρμενία


Κωδικός Περιοχής Ptghni (Αρμενία)


Το πρόθεμα 022296 είναι ο κωδικός περιοχής για το Ptghni. Και το Ptghni βρίσκεται στη Αρμενία. Αν βρίσκεστε εκτός της Αρμενία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Ptghni, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Αρμενία είναι το +374, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Ptghni, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +37422296 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +37422296, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Ptghni για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0037422296.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Ptghni