Κωδικός Περιοχής PrilepΠόλη ή Περιοχή:Prilep
Κωδικός Περιοχής:48     (+389 48)

Χώρα:

Βόρεια Μακεδονία


Κωδικός Περιοχής Prilep (Βόρεια Μακεδονία)


Το πρόθεμα 48 είναι ο κωδικός περιοχής για το Prilep. Και το Prilep βρίσκεται στη Βόρεια Μακεδονία. Αν βρίσκεστε εκτός της Βόρεια Μακεδονία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Prilep, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Βόρεια Μακεδονία είναι το +389, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Prilep, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +389 48 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +389 48, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Prilep για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00389 48.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού