Κωδικός Περιοχής PosavinaΠόλη ή Περιοχή:Posavina
Κωδικός Περιοχής:031     (+38731)

Χώρα:

Βοσνία-Ερζεγοβίνη


Κωδικός Περιοχής Posavina (Βοσνία-Ερζεγοβίνη)


Το πρόθεμα 031 είναι ο κωδικός περιοχής για το Posavina. Και το Posavina βρίσκεται στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Αν βρίσκεστε εκτός της Βοσνία-Ερζεγοβίνη και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Posavina, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη είναι το +387, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Posavina, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +38731 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +38731, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Posavina για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0038731.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού