Κωδικός Περιοχής Pare Pare, Pinrang, Sidenreng RappangΠόλη ή Περιοχή:Pare Pare, Pinrang, Sidenreng Rappang
Κωδικός Περιοχής:0421     (+62421)

Χώρα:

Ινδονησία


Κωδικός Περιοχής Pare Pare, Pinrang, Sidenreng Rappang (Ινδονησία)


Το πρόθεμα 0421 είναι ο κωδικός περιοχής για το Pare Pare, Pinrang, Sidenreng Rappang. Και το Pare Pare, Pinrang, Sidenreng Rappang βρίσκεται στη Ινδονησία. Αν βρίσκεστε εκτός της Ινδονησία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Pare Pare, Pinrang, Sidenreng Rappang, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ινδονησία είναι το +62, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Pare Pare, Pinrang, Sidenreng Rappang, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +62421 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +62421, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Pare Pare, Pinrang, Sidenreng Rappang για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0062421.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού