Κωδικός Περιοχής ParamariboΠόλη ή Περιοχή:Paramaribo
Κωδικός Περιοχής:04     (+5974)
05     (+5975)

Χώρα:

Σουρινάμ


Κωδικός Περιοχής Paramaribo (Σουρινάμ)


Το πρόθεμα 05 είναι ο κωδικός περιοχής για το Paramaribo. Και το Paramaribo βρίσκεται στη Σουρινάμ. Αν βρίσκεστε εκτός της Σουρινάμ και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Paramaribo, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Σουρινάμ είναι το +597, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Paramaribo, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +5975 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +5975, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Paramaribo για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 005975.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού