Κωδικός Περιοχής PadaungΠόλη ή Περιοχή:Padaung
Κωδικός Περιοχής:5340     (+95 5340)

Χώρα:

Μιανμάρ


Κωδικός Περιοχής Padaung (Μιανμάρ)


Το πρόθεμα 5340 είναι ο κωδικός περιοχής για το Padaung. Και το Padaung βρίσκεται στη Μιανμάρ. Αν βρίσκεστε εκτός της Μιανμάρ και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Padaung, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Μιανμάρ είναι το +95, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Padaung, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +95 5340 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +95 5340, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Padaung για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0095 5340.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού