Κωδικός Περιοχής Oathar MyothitΠόλη ή Περιοχή:Oathar Myothit
Κωδικός Περιοχής:5230     (+95 5230)
5231     (+95 5231)

Χώρα:

Μιανμάρ


Κωδικός Περιοχής Oathar Myothit (Μιανμάρ)


Το πρόθεμα 5231 είναι ο κωδικός περιοχής για το Oathar Myothit. Και το Oathar Myothit βρίσκεται στη Μιανμάρ. Αν βρίσκεστε εκτός της Μιανμάρ και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Oathar Myothit, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Μιανμάρ είναι το +95, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Oathar Myothit, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +95 5231 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +95 5231, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Oathar Myothit για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0095 5231.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού