Κωδικός Περιοχής Norte de Santander, Santander, AraucaΠόλη ή Περιοχή:Norte de Santander, Santander, Arauca
Κωδικός Περιοχής:7     (+57 7)

Χώρα:

Κολομβία


Κωδικός Περιοχής Norte de Santander, Santander, Arauca (Κολομβία)


Το πρόθεμα 7 είναι ο κωδικός περιοχής για το Norte de Santander, Santander, Arauca. Και το Norte de Santander, Santander, Arauca βρίσκεται στη Κολομβία. Αν βρίσκεστε εκτός της Κολομβία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Norte de Santander, Santander, Arauca, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Κολομβία είναι το +57, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Norte de Santander, Santander, Arauca, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +57 7 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +57 7, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Norte de Santander, Santander, Arauca για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0057 7.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού