Κωδικός Περιοχής NiutaoΠόλη ή Περιοχή:Niutao
Κωδικός Περιοχής:28     (+688 28)

Χώρα:

Τουβαλού


Κωδικός Περιοχής Niutao (Τουβαλού)


Το πρόθεμα 28 είναι ο κωδικός περιοχής για το Niutao. Και το Niutao βρίσκεται στη Τουβαλού. Αν βρίσκεστε εκτός της Τουβαλού και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Niutao, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Τουβαλού είναι το +688, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Niutao, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +688 28 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +688 28, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Niutao για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00688 28.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Niutao