Κωδικός Περιοχής New Plymouth, MokauΠόλη ή Περιοχή:New Plymouth, Mokau
Κωδικός Περιοχής:0675     (+64675)

Χώρα:

Νέα Ζηλανδία


Κωδικός Περιοχής New Plymouth, Mokau (Νέα Ζηλανδία)


Το πρόθεμα 0675 είναι ο κωδικός περιοχής για το New Plymouth, Mokau. Και το New Plymouth, Mokau βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία. Αν βρίσκεστε εκτός της Νέα Ζηλανδία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο New Plymouth, Mokau, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Νέα Ζηλανδία είναι το +64, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο New Plymouth, Mokau, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +64675 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +64675, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο New Plymouth, Mokau για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0064675.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού