Κωδικός Περιοχής NariinteelΠόλη ή Περιοχή:Nariinteel
Κωδικός Περιοχής:3251     (+976 3251)

Χώρα:

Μογγολία


Κωδικός Περιοχής Nariinteel (Μογγολία)


Το πρόθεμα 3251 είναι ο κωδικός περιοχής για το Nariinteel. Και το Nariinteel βρίσκεται στη Μογγολία. Αν βρίσκεστε εκτός της Μογγολία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Nariinteel, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Μογγολία είναι το +976, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Nariinteel, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +976 3251 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +976 3251, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Nariinteel για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00976 3251.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού