Κωδικός Περιοχής Moravian-SilesianΠόλη ή Περιοχή:Moravian-Silesian
Κωδικός Περιοχής:55     (+420 55)
59     (+420 59)

Χώρα:

ΤσεχίαΤο πρόθεμα 59 είναι ο κωδικός περιοχής για το Moravian-Silesian. Και το Moravian-Silesian βρίσκεται στη Τσεχία. Αν βρίσκεστε εκτός της Τσεχία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Moravian-Silesian, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Τσεχία είναι το +420, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Moravian-Silesian, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +420 59 ως πρόθεμα.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +420 59, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Moravian-Silesian για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00420 59.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Moravian-Silesian (Τσεχία)