Κωδικός Περιοχής Lipetsk OblastΠόλη ή Περιοχή:Lipetsk Oblast
Κωδικός Περιοχής:474     (+7 474)

Χώρα:

Ρωσία


Κωδικός Περιοχής Lipetsk Oblast (Ρωσία)


Το πρόθεμα 474 είναι ο κωδικός περιοχής για το Lipetsk Oblast. Και το Lipetsk Oblast βρίσκεται στη Ρωσία. Αν βρίσκεστε εκτός της Ρωσία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Lipetsk Oblast, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ρωσία είναι το +7, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Lipetsk Oblast, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +7 474 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +7 474, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Lipetsk Oblast για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 007 474.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Lipetsk Oblast