Κωδικός Περιοχής LasbelaΠόλη ή Περιοχή:Lasbela
Κωδικός Περιοχής:853     (+92 853)

Χώρα:

ΠακιστάνΤο πρόθεμα 853 είναι ο κωδικός περιοχής για το Lasbela. Και το Lasbela βρίσκεται στη Πακιστάν. Αν βρίσκεστε εκτός της Πακιστάν και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Lasbela, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Πακιστάν είναι το +92, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Lasbela, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +92 853 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +92 853, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Lasbela για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0092 853.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Lasbela (Πακιστάν)