Κωδικός Περιοχής Lạng SơnΠόλη ή Περιοχή:Lạng Sơn
Κωδικός Περιοχής:025     (+8425)

Χώρα:

Βιετνάμ


Κωδικός Περιοχής Lạng Sơn (Βιετνάμ)


Το πρόθεμα 025 είναι ο κωδικός περιοχής για το Lạng Sơn. Και το Lạng Sơn βρίσκεται στη Βιετνάμ. Αν βρίσκεστε εκτός της Βιετνάμ και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Lạng Sơn, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Βιετνάμ είναι το +84, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Lạng Sơn, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +8425 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +8425, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Lạng Sơn για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 008425.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού