Κωδικός Περιοχής LambarénéΠόλη ή Περιοχή:Lambaréné
Κωδικός Περιοχής:158     (+241 158)

Χώρα:

Γκαμπόν


Κωδικός Περιοχής Lambaréné (Γκαμπόν)


Το πρόθεμα 158 είναι ο κωδικός περιοχής για το Lambaréné. Και το Lambaréné βρίσκεται στη Γκαμπόν. Αν βρίσκεστε εκτός της Γκαμπόν και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Lambaréné, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Γκαμπόν είναι το +241, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Lambaréné, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +241 158 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +241 158, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Lambaréné για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00241 158.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού