Κωδικός Περιοχής LaeΠόλη ή Περιοχή:Lae
Κωδικός Περιοχής:47     (+675 47)

Χώρα:

Παπούα Νέα Γουινέα


Κωδικός Περιοχής Lae (Παπούα Νέα Γουινέα)


Το πρόθεμα 47 είναι ο κωδικός περιοχής για το Lae. Και το Lae βρίσκεται στη Παπούα Νέα Γουινέα. Αν βρίσκεστε εκτός της Παπούα Νέα Γουινέα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Lae, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Παπούα Νέα Γουινέα είναι το +675, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Lae, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +675 47 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +675 47, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Lae για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00675 47.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού