Κωδικός Περιοχής KruševacΠόλη ή Περιοχή:Kruševac
Κωδικός Περιοχής:37     (+381 37)
37     (+381 37)

Χώρα:

Κόσοβο


Κωδικός Περιοχής Kruševac (Κόσοβο)


Το πρόθεμα 37 είναι ο κωδικός περιοχής για το Kruševac. Και το Kruševac βρίσκεται στη Κόσοβο. Αν βρίσκεστε εκτός της Κόσοβο και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Kruševac, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Κόσοβο είναι το +381, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Kruševac, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +381 37 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +381 37, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Kruševac για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00381 37.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού