Κωδικός Περιοχής KrishnanagarΠόλη ή Περιοχή:Krishnanagar
Κωδικός Περιοχής:76     (+977 76)

Χώρα:

Νεπάλ


Κωδικός Περιοχής Krishnanagar (Νεπάλ)


Το πρόθεμα 76 είναι ο κωδικός περιοχής για το Krishnanagar. Και το Krishnanagar βρίσκεται στη Νεπάλ. Αν βρίσκεστε εκτός της Νεπάλ και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Krishnanagar, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Νεπάλ είναι το +977, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Krishnanagar, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +977 76 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +977 76, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Krishnanagar για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00977 76.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού