Κωδικός Περιοχής KōriyamaΠόλη ή Περιοχή:Kōriyama
Κωδικός Περιοχής:249     (+81 249)

Χώρα:

Ιαπωνία


Κωδικός Περιοχής Kōriyama (Ιαπωνία)


Το πρόθεμα 249 είναι ο κωδικός περιοχής για το Kōriyama. Και το Kōriyama βρίσκεται στη Ιαπωνία. Αν βρίσκεστε εκτός της Ιαπωνία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Kōriyama, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ιαπωνία είναι το +81, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Kōriyama, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +81 249 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +81 249, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Kōriyama για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0081 249.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού