Κωδικός Περιοχής KinshasaΠόλη ή Περιοχή:Kinshasa
Κωδικός Περιοχής:01     (+2431)

Χώρα:

Λαϊκή Δημοκρατία του ΚονγκόΤο πρόθεμα 01 είναι ο κωδικός περιοχής για το Kinshasa. Και το Kinshasa βρίσκεται στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Αν βρίσκεστε εκτός της Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Kinshasa, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό είναι το +243, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Kinshasa, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +2431 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +2431, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Kinshasa για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 002431.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού