Κωδικός Περιοχής Kato AchaiaΠόλη ή Περιοχή:Kato Achaia
Κωδικός Περιοχής:2693     (+30 2693)

Χώρα:

Ελλάδα


Κωδικός Περιοχής Kato Achaia (Ελλάδα)


Το πρόθεμα 2693 είναι ο κωδικός περιοχής για το Kato Achaia. Και το Kato Achaia βρίσκεται στη Ελλάδα. Αν βρίσκεστε εκτός της Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Kato Achaia, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ελλάδα είναι το +30, οπότε αν βρίσκεστε στην Γαλλία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Kato Achaia, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +30 2693 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +30 2693, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Kato Achaia για να τον καλέσετε από την Γαλλία, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0030 2693.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού