Κωδικός Περιοχής KangaatsiaqΠόλη ή Περιοχή:Kangaatsiaq
Κωδικός Περιοχής:87     (+299 87)

Χώρα:

Γροιλανδία


Κωδικός Περιοχής Kangaatsiaq (Γροιλανδία)


Το πρόθεμα 87 είναι ο κωδικός περιοχής για το Kangaatsiaq. Και το Kangaatsiaq βρίσκεται στη Γροιλανδία. Αν βρίσκεστε εκτός της Γροιλανδία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Kangaatsiaq, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Γροιλανδία είναι το +299, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Kangaatsiaq, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +299 87 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +299 87, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Kangaatsiaq για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00299 87.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού