Κωδικός Περιοχής KaédiΠόλη ή Περιοχή:Kaédi
Κωδικός Περιοχής:4533     (+222 4533)

Χώρα:

Μαυριτανία


Κωδικός Περιοχής Kaédi (Μαυριτανία)


Το πρόθεμα 4533 είναι ο κωδικός περιοχής για το Kaédi. Και το Kaédi βρίσκεται στη Μαυριτανία. Αν βρίσκεστε εκτός της Μαυριτανία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Kaédi, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Μαυριτανία είναι το +222, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Kaédi, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +222 4533 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +222 4533, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Kaédi για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00222 4533.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού