Κωδικός Περιοχής Jelenia GóraΠόλη ή Περιοχή:Jelenia Góra
Κωδικός Περιοχής:75     (+48 75)

Χώρα:

Πολωνία


Κωδικός Περιοχής Jelenia Góra (Πολωνία)


Το πρόθεμα 75 είναι ο κωδικός περιοχής για το Jelenia Góra. Και το Jelenia Góra βρίσκεται στη Πολωνία. Αν βρίσκεστε εκτός της Πολωνία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Jelenia Góra, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Πολωνία είναι το +48, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Jelenia Góra, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +48 75 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +48 75, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Jelenia Góra για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0048 75.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού