Κωδικός Περιοχής Jamestown, St HelenaΠόλη ή Περιοχή:Jamestown, St Helena
Κωδικός Περιοχής:22     (+290 22)

Χώρα:

Νήσος Αγίας Ελένης


Κωδικός Περιοχής Jamestown, St Helena (Νήσος Αγίας Ελένης)


Το πρόθεμα 22 είναι ο κωδικός περιοχής για το Jamestown, St Helena. Και το Jamestown, St Helena βρίσκεται στη Νήσος Αγίας Ελένης. Αν βρίσκεστε εκτός της Νήσος Αγίας Ελένης και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Jamestown, St Helena, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Νήσος Αγίας Ελένης είναι το +290, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Jamestown, St Helena, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +290 22 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +290 22, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Jamestown, St Helena για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00290 22.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού