Κωδικός Περιοχής Invercargill, Stewart Island, RakiuraΠόλη ή Περιοχή:Invercargill, Stewart Island, Rakiura
Κωδικός Περιοχής:0321     (+64321)

Χώρα:

Νέα Ζηλανδία


Κωδικός Περιοχής Invercargill, Stewart Island, Rakiura (Νέα Ζηλανδία)


Το πρόθεμα 0321 είναι ο κωδικός περιοχής για το Invercargill, Stewart Island, Rakiura. Και το Invercargill, Stewart Island, Rakiura βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία. Αν βρίσκεστε εκτός της Νέα Ζηλανδία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Invercargill, Stewart Island, Rakiura, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Νέα Ζηλανδία είναι το +64, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Invercargill, Stewart Island, Rakiura, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +64321 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +64321, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Invercargill, Stewart Island, Rakiura για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0064321.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού